AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yaprak görmek

Kahve falında pişmiş yaprak görmek

Kahve falında pişmiş yaprak görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş yaprak gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Kahve falında pişmiş asma yaprağı görmek doğruluktan ayrılmayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş yaprak sarması görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş yaprak görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet eder.

Kahve falında büyük yaprak görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Kahve falında üzüm yaprağı dolması görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında kuran yaprağı görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işarettir.

Kahve falında yapraksız ağaç görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işaret eder.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir