AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan vermek

Kahve falında taze soğan vermek

Kahve falında taze soğan vermek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan vermek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Kahve falında taze soğan toplamak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek kalbinin küt küt edeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret eder.

Kahve falında taze soğan görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, bir sebeple çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan kesmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında taze soğan almak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze soğan temizlemek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze soğan ekmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir