AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan temizlemek

Kahve falında taze soğan temizlemek

Kahve falında taze soğan temizlemek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet eder.

Kahve falında taze soğan temizlemek gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Kahve falında taze soğan temizlemek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında taze soğan kesmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet eder.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı işe alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan toplamak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yedirmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kötü gidişe dur denileceğine delalet eder.

Kahve falında taze soğan koparmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalettir.

Kahve falında taze soğan yıkamak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, eksiği kendinde bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir