AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan ekmek

Kahve falında taze soğan ekmek

Kahve falında taze soğan ekmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında taze soğan ekmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Kahve falında taze soğan ekmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında bahçede taze soğan görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında taze soğan yemek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze soğan temizlemek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek en pahalı evlerde oturacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulur.

Kahve falında taze soğan kesmek yatırımların heba olacağına, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil soğan görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir