AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze sebze görmek

Kahve falında taze sebze görmek

Kahve falında taze sebze görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında taze sebze gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında taze meyve sebze görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında taze yeşil sebze görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında taze sebze ve meyve görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze sebze görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında sebzeli pilav yemek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sebze yemek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak hayatının daha kolay olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük sebze görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir