AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye almak

Kahve falında taze fasulye almak

Kahve falında taze fasulye almak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sorunların atlatılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze fasulye almak gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Kahve falında taze fasulye almak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Kahve falında taze fasulye yemeği pişirmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında etli taze fasulye görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında dalında taze fasulye görmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze fasulye yemek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında taze fasulye pişirmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir