AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut meyvesi görmek

Kahve falında dut meyvesi görmek

Kahve falında dut meyvesi görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, korkularının yok olacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut meyvesi gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında dut meyvesi görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dut meyvesi toplamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepette dut görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut çırpmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm ve dut yemek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında sarı dut yemek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında mevsimsiz dut görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında yaş dut görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir