AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut pestili görmek

Kahve falında dut pestili görmek

Kahve falında dut pestili görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, gerekirse özür dileneceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dut pestili gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında dut pestili yemek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında dut pestili görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında erik pestili görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yanlış işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kayısı pestili görmek düşünmeden adımlar atayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir pestili yemek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında pestil yemek görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, isteklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pestil yapmak hastalanacağına, üzüleceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pestil görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir