AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze balıklar görmek

Kahve falında taze balıklar görmek

Kahve falında taze balıklar görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, rahat bir hayata adım atacağına, canın derdine düşeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalettir.

Kahve falında taze balıklar gördüyseniz:

  • Tam olarak formüle etmeden önce planlarınızı detaylı olarak diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında taze balık almak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında taze balıklar görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında taze balık temizlemek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalet eder.

Kahve falında taze balık görmek mutluluk ve saadete, şansın ve kısmetin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze balık yemek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze balık pişirmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze soğan ekmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında dalında taze fasulye görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir