AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze balık pişirmek

Kahve falında taze balık pişirmek

Kahve falında taze balık pişirmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Kahve falında taze balık pişirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Kahve falında taze balık pişirmek çok büyük kazanç elde edeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze fasulye pişirmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye pişirdiğini görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında taze fasulye yemeği pişirmek çok dikkat çekeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında taze mısır pişirmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, manevi olarak da yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında taze balık görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine işarettir.

Kahve falında taze balık almak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze balık yemek yardımının olacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir