AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze balık görmek

Kahve falında taze balık görmek

Kahve falında taze balık görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulur.

Kahve falında taze balık gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Kahve falında taze balık pişirmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında taze balık görmek kazancın katbekat arttırılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Kahve falında taze balık yemek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında taze balıklar görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında taze balık temizlemek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze balık almak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında taze havuç görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze ekmek görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir