AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze ayakkabı görmek

Kahve falında taze ayakkabı görmek

Kahve falında taze ayakkabı görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, müjdeli bir haber alacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında taze ayakkabı gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Kahve falında taze ayakkabı görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet eder.

Kahve falında taze ayakkabı giymek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze yeşil üzüm görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze ıspanak görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında taze salatalık görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze erik yemek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında taze soğan görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Kahve falında taze sıcak simit görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir