AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yedirmek

Kahve falında tavuk yedirmek

Kahve falında tavuk yedirmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yedirmek gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Kahve falında tavuk döner yediğini görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk yediğini görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının tavuk yediğini görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulur.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış tavuk yediğini görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin tavuk yediğini görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir