AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kovalamak

Kahve falında tavuk kovalamak

Kahve falında tavuk kovalamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk kovalamak gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında tavukların kovaladığını görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kovalamak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tavuğun kovaladığını görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa kovalamak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu kovalamak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kovaladığını görmek ticarete adım atacağına, işlerini hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirge kovalamak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horozun kovaladığını görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir