AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ve tavuk görmek

Kahve falında et ve tavuk görmek

Kahve falında et ve tavuk görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et ve tavuk gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Kahve falında kasaptan tavuk eti almak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti kesmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında et ve tavuk görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye tavuk eti vermek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kızartılmış tavuk eti görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Kahve falında ekmek arası tavuk eti yemek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti doğradığını görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek para sıkıntısına düşmeyeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir