AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ tavuk et görmek

Kahve falında çiğ tavuk et görmek

Kahve falında çiğ tavuk et görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında çiğ tavuk et gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Kahve falında çiğ tavuk et görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında çiğ tavuk eti yemek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ tavuk yemek işlerin hayırlı kapılar açacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında temizlenmiş çiğ tavuk görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk yediğini görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir