AnaSayfa / Genel / Kahve falında et tavuğu görmek

Kahve falında et tavuğu görmek

Kahve falında et tavuğu görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, aileden ayrı kalınacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et tavuğu gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Kahve falında tavuk eti yemek görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine tavuk eti vermek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında et tavuğu görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış tavuk eti görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk eti doğradığını görmek eline haram para geçeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında et ve tavuk görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek hanesinin bollukla dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına alamet eder.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir