AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında çiğ tavuk yediğini görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin çiğ tavuk yediğini görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında çiğ tavuk yemek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk et görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına alamet eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti yemek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş çiğ tavuk görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir