AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk bağırsağı görmek

Kahve falında tavuk bağırsağı görmek

Kahve falında tavuk bağırsağı görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, mal ve para sahibi olacağına, kimseyle konuşmayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk bağırsağı gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Kahve falında tavuk bağırsağı görmek sorunların yakında son bulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırsak doldurmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet eder.

Kahve falında insan bağırsağı görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi bağırsağı görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırsak çıktığını görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince bağırsak görmek maddi açıdan rahat edileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işarettir.

Kahve falında hayvan bağırsak görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir