AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan bağırsağı görmek

Kahve falında insan bağırsağı görmek

Kahve falında insan bağırsağı görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, daima ona hürmet göstereceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, güven kaybına uğrayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında insan bağırsağı gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilere ulaşmalısınız.

Kahve falında insan bağırsağı yemek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine yorulur.

Kahve falında insan bağırsağı görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalettir.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan bağırsak görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan bağırsak çıkarmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında ince bağırsak görmek haberler alacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir