AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun derisini görmek

Kahve falında tavuğun derisini görmek

Kahve falında tavuğun derisini görmek kesesinin dolacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, elinin darlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun derisini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında tavuk derisi yüzmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rahat nefes almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun derisini görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk derisi yemek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğun derisini soymak kudretinin yerine geleceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında tavuğun derisini yüzmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş tavuk görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında derisi soyulmuş tavuk görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün derisi soymak büyük başarılar kazanılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir