AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun derisini yüzmek

Kahve falında tavuğun derisini yüzmek

Kahve falında tavuğun derisini yüzmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, içine fesat düşeceğine, kazancının yerine gelmesine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Bir konuyu uygulama konusunda çok ciddi olarak düşündükten sonra vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında tavuğun derisini yüzmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tavuk derisi yüzmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun derisini soymak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, elinin kolunun bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derisi soyulmuş tavuk görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk derisi yemek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında derisi yüzülmüş tavuk görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun derisini görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında domuzun derisini yüzmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir