AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk derisi yüzmek

Kahve falında tavuk derisi yüzmek

Kahve falında tavuk derisi yüzmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk derisi yüzmek gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tavuğun derisini yüzmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk derisi yüzmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında tavuğun derisini soymak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında tavuk derisi yemek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında derisi soyulmuş tavuk görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun derisini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derisi yüzülmüş tavuk görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve derisi yüzmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir