AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan öldüğünü görmek

Kahve falında tavşan öldüğünü görmek

Kahve falında tavşan öldüğünü görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, gelirinin azalacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Kahve falında tavşan öldürmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında tavşanın öldüğünü görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan öldüğünü görmek Allah katında günahlarının affolacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında tavşanı öldürmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru tavşan öldürmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, bunun için sabırsızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan öldürmek adının ve şanının yürüyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tavşan hediye almak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kendinden emin adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi tavşanını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir