AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı olduğunu görmek

Kahve falında tavşanı olduğunu görmek

Kahve falında tavşanı olduğunu görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, verimin her geçen gün artacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanı olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü beyaz tavşan görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında tavşanı yüzerken görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz küçük tavşan görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan beslemek hayırlı ve güzel günler göreceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına yorulur.

Kahve falında tavşan ve kedi görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalettir.

Kahve falında uyuyan tavşan görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir