AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşandan korkmak

Kahve falında tavşandan korkmak

Kahve falında tavşandan korkmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hanenizde bolluk olacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında tavşandan korkmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Kahve falında tavşandan korkmak sıkıntı çekeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında evde tavşan görmek yüzünün hep güleceğine, çok daha mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan yumurtası görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşanın konuştuğunu görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek aradaki buzların eritileceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman tavşan görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir