AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşana dönüşmek

Kahve falında tavşana dönüşmek

Kahve falında tavşana dönüşmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, umutlarının kırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşana dönüşmek gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında tavşana dönüşmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kurta dönüşmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe dönüşmek eve kapanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığına dönüşmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında canavara dönüşmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareye dönüşmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karıncaya dönüşmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında kediye dönüşmek bir sınavdan geçileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir