AnaSayfa / Genel / Kahve falında altılı tutturmak

Kahve falında altılı tutturmak

Kahve falında altılı tutturmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altılı tutturmak gördüyseniz:

  • Ekibinizde veya çevrenizde bulunan bazı kişiler üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmiyor olabilirler.

Kahve falında altılı tutturmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, huzur ve şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında altılı ganyan oynamak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuttuğun takımın yendiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutanı görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan tutan kimseyi görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında oruç tutmaya çalışmak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir