AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek pisliği görmek

Kahve falında köpek pisliği görmek

Kahve falında köpek pisliği görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek pisliği gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek pisliğine basmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek pisliğini görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek ve köpek pisliği görmek iç huzurunun yerinde olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek pisliği toplamak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında köpek pisliği yemek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir