AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk pisliği görmek

Kahve falında tavuk pisliği görmek

Kahve falında tavuk pisliği görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk pisliği gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında tavuk pisliği görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk pisliği temizlemek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk ve pisliği görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak manevi olarak huzur içinde olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan pisliği yemek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet pisliğine düşmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve pisliği görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında koyun pisliği yemek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir