AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tavşan sevmek

Kahve falında siyah tavşan sevmek

Kahve falında siyah tavşan sevmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel haberlerin alınacağına, kazancının çoğalacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında siyah tavşan sevmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Kahve falında siyah tavşan sevmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek moral bozukluğu yaşanacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan ölüsü görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yavru tavşan görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir