AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan arasında olmak

Kahve falında tavan arasında olmak

Kahve falında tavan arasında olmak kırılan kalplerin barışacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalettir.

Kahve falında tavan arasında olmak gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tavan arasına çıkmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavan arasında olmak çok güzel günler ile karşılaşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında isli tavan görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında tavanda rutubet görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında akan tavan görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavandan su sızdığını görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulur.

Kahve falında tavanda örümcek ağı görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda küf görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir