AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda kapı görmek

Kahve falında tavanda kapı görmek

Kahve falında tavanda kapı görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında tavanda kapı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenme isteği artıyor.

Kahve falında tavanda kapı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavan aktığını görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan tavan görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tavanda ayna görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta tavan görmek isteklerinin erteleneceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev tavanının çöktüğünü görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tavanda delik görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Kahve falında tavanda fare görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir