AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan süpürmek

Kahve falında tavan süpürmek

Kahve falında tavan süpürmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, maneviyata yöneleceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavan süpürmek gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tavan süpürmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tavanı badana yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çatlamış tavan görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tavan arasına çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su akmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında kirli tavan görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavana uçmak alim ve bilge insan olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir