AnaSayfa / Genel / Kahve falında azraili yenmek

Kahve falında azraili yenmek

Kahve falında azraili yenmek masumluğunu ispat edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında azraili yenmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında kavgada yenmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evinde yemek yendiğini görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında köpek tarafından yenmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanları yenmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanını yenmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, malını ve canını riske edeceğine delalettir.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek işlerinin ağırlaşacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hakkının yendiğini görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanlarını yenmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir