AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı şeftali görmek

Kahve falında tatlı şeftali görmek

Kahve falında tatlı şeftali görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, kötü gidişe dur denileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı şeftali gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Kahve falında tatlı şeftali yemek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şeftali görmek rahat erileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalda şeftali görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalet eder.

Kahve falında iri şeftali görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali ağacı çiçeği görmek bol dua edeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kasada şeftali görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalet eder.

Kahve falında şeftali çalmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında şeftali yedirmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir