AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali yedirmek

Kahve falında şeftali yedirmek

Kahve falında şeftali yedirmek yapacağı o işi onaylamayacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali yedirmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında başkasının şeftali yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında şeftali yedirmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sonunda maddi zarara gireceğine işarettir.

Kahve falında şeftali yediğini görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmış şeftali görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, variyetini çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali toplamak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü şeftali görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine yorulur.

Kahve falında şeftali kokusu duymak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sepette şeftali görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir