AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri şeftali görmek

Kahve falında iri şeftali görmek

Kahve falında iri şeftali görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri şeftali gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında iri şeftali görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz ve şeftali görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında şeftali kayısı görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında armut ve şeftali görmek kazançlı işlere girileceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali reçeli yemek zenginliğe sahip olunacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye şeftali vermek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir