Kahve falında tatlı patates görmek

Kahve falında tatlı patates görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı patates gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Kahve falında tatlı patates görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşlamış patates görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, şansın önünün kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patates soğan soymak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işarettir.

Kahve falında patates toplarken görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşte patates pişirmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil patates tarlası görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ancak yılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates almak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinde patates görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir