AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon toplamak

Kahve falında limon toplamak

Kahve falında limon toplamak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında limon toplamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha rahat hareket etmenizi veya daha özgür hissetmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında limon toplamak tövbe etmeye, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında sarı limon toplamak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında limon ağacından limon toplamak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan limon toplamak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil limon toplamak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında limonlu pasta görmek kalp kırmaya, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında limon kabuğu yemek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Kahve falında sarı limon yemek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir