AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı bir köpek görmek

Kahve falında tatlı bir köpek görmek

Kahve falında tatlı bir köpek görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, her daim Allah yolunda olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı bir köpek gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında tatlı köpek görmek kendisini eve kapatacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı bir köpek görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında çok tatlı köpek görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında çok tatlı erkek bebek görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı şerbeti görmek bahtının da çok parlak olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı kabağı görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek işsiz ise işe gireceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tatlı su çeşmesi görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir