AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı köpek görmek

Kahve falında tatlı köpek görmek

Kahve falında tatlı köpek görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı köpek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Kahve falında tatlı bir köpek görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına tabir olunur.

Kahve falında çok tatlı köpek görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işarettir.

Kahve falında tatlı köpek görmek saygının hiç eksik olmayacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı yoğurt yemek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kaşıkla tatlı yemek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı çatalı görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı patates görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı suya girmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir