AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün taştığını görmek

Kahve falında köprünün taştığını görmek

Kahve falında köprünün taştığını görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat bir hayatı olacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprünün taştığını gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Kahve falında taş köprüden geçmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Kahve falında taştan köprü görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında köprünün taştığını görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş köprü görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş köprüde yürümek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinin çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında köprü ayağı görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalettir.

Kahve falında yıkılan köprü görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir