AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan kaçmak

Kahve falında taştan kaçmak

Kahve falında taştan kaçmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, yağmur yağmamasına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında taştan kaçmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak kazanç ve kar getireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında taştan kaçmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinden kaçmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ayrılanların birleşeceğine inanılır.

Kahve falında tımarhaneden kaçmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kurt adamdan kaçmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında koşarak birilerinden kaçmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından kaçmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla kaçmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir