AnaSayfa / Genel / Kahve falında tımarhaneden kaçmak

Kahve falında tımarhaneden kaçmak

Kahve falında tımarhaneden kaçmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tımarhaneden kaçmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzla birlikte, müşterek ilgilendiğiniz bir konuda çalışmanız veya fikir üretmeniz olasıdır.

Kahve falında tımarhaneden kaçmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tımarhaneye yatmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tımarhane görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi çıkmazların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tımarhaneye girmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulur.

Kahve falında tımarhanede olmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tımarhaneye gitmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşmak ve kaçmak yüzüne kan geleceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bırakıp kaçmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir