AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından kaçmak

Kahve falında başkasından kaçmak

Kahve falında başkasından kaçmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasından kaçmak gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hapishaneden kaçmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, helal rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinden kaçmak neşesinin de yerine geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında başkalarından kaçmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekneyle kaçmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeylerden kaçmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mafyadan kaçmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinden kaçmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir