AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üzerinde yürümek

Kahve falında taş üzerinde yürümek

Kahve falında taş üzerinde yürümek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Yetersiz ya da faydasız anlaşmaları, işleri veya planları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında taşın üstünde yürümek dertlerin biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda yürümek kendisini kurtuluşa götüreceğine, sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çakıl taşı üzerinde yürümek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşların üzerinde yürümek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında taşların üstünde yürümek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında taşlar üzerinde yürümek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz taş üzerinde yürümek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir