AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşmış süt görmek

Kahve falında taşmış süt görmek

Kahve falında taşmış süt görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşmış süt gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Kahve falında süt taştığını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün taşmasını görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütün taşması görmek zor günlerin biteceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında sütü taşırmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sütün taştığını görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Kahve falında süt taşmasını görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında süt taşırmak görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, gelirin tükeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir