AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün taşması görmek

Kahve falında sütün taşması görmek

Kahve falında sütün taşması görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün taşması gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Kahve falında sütün taşması görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında sütün taştığını görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında süt taşması görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütün taşmasını görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında süt taştığını görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına delalet eder.

Kahve falında sütünün taştığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında taşmış süt görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir