AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt taşmasını görmek

Kahve falında süt taşmasını görmek

Kahve falında süt taşmasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sıkıntıların artacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine rivayet eder.

Kahve falında süt taşmasını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında süt taşması görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında sütün taştığını görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sütü taşırmak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işarettir.

Kahve falında süt taşırmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında taşan süt görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında taşmış süt görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir